Yoga undervisning 1:1

Yoga undervisning 1:1 med din personlige yoga træner

Yoga er en vidunderlig måde at opnå ro, balance, styrke og smidighed i kroppen. Yoga kan have en fantastisk virkning på muskler og led og på de indre organer, åndedræt og kredsløb. Yoga kan virke foryngende, og hvis du dyrker yoga regelmæssigt, vil du også oppe i årene kunne opnå og bibeholde en smidighed og styrke i kroppen som en, der er meget yngre.

Fordelene ved yoga undervisning 1:1

Mange har prøvet yoga ved holdundervisning, men oplevet at få en følelse af nederlag, fordi de måske ikke er helt så smidige og spændstige som de andre på holdet. Det kan du undgå, hvis du får yoga undervisning 1;1. Undervisningen vil være baseret på dine behov og tage hensyn til de udfordringer, du har. Vi vil arbejde både med fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, balanceøvelser og afspænding. Hvis du ønsker det, kan jeg også lære dig at meditere – både mindfulness meditation og meditation baseret på chakraer.

Dit skræddersyede træningsprogram

Du vil få et træningsprogram, som du kan arbejde videre med derhjemme, så du kan gøre yoga til en god del af din hverdag. Der er ingen fast plan for, hvor mange timer, du skal have med yoga undervisning 1:1. Målet er, at du kommer til at dyrke yoga på egen hånd.

Information, pris og sted

Ring eller skriv til mig, hvis du ønsker at høre mere om yoga undervisning 1:1, og hvis du vil bestille en tid. Yoga undervisningen 1:1 foregår i min klinik, Strandalleen 7, 5800 Nyborg.